HAKKIMIZDA

 

  • Lilyum Sabun, yüksek kalitede üretim standartlarına sahip, soğuk proses tekniği ile el yapımı doğal sabunlar, vücut bakım ürünleri, aromaterapik ürünler, banyo ürünleri, doğal kremler, doğal kozmetik ürünler üreten bir firmadır. Temel prensibimiz ürün kalitesi en yüksek seviyede içeriğe sahip, ciltle dost doğayla dost, son derece özenli ve modern üretim teknikleri ile ürünler üretmektir. Bu sebeple ürünlerimizde SLS, SLES, paraben, alkol, deterjan ve vb. katkı maddesi kullanılmaz.
  • Ürünlerimiz tamamen doğal, vegan(hayvansal içerik barındırmaz) ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. El yapımı olduğundan her ürünümüz birbirinden daha özel ve farklıdır. Doğal sabunlarımızı özel tasarladığımız formülasyonlarımızla, yüksek kaliteli yağlar ve içerikle hassasiyetle hazırlıyoruz. Özenle hazırladığımız sabunlar bu içeriği sayesinde cildinizin temizliğini yaparken aynı zamanda içerdiği ekstra yağlar sayesinde cildinizin doğal bakım ihtiyacını da karşılar. Ürünlerimiz %100 doğal ve saf ürünlerdir.
  • Kimya uzmanlığımız ile yıllar içinde geliştirdiğimiz formüller ve bilgi birikimimizle yüksek kaliteli %100 doğal ürünler üretmenin haklı gururunu yaşıyoruz.
  • Değişmeyen tek şeyin değişim olduğuna inanıyor. AR-GE ve inovasyonlarla ürünlerimizi her zaman geliştiriyoruz. Doğanın saflığını en duru haliyle cildinizle buluşturuyoruz.
  • Her zaman doğayla dost ciltle dostuz…